A4TECH

A4Tech Bloody M660, Микрофон, Черно/Златно

A4-HEAD-M660-GOLDA4TECH
10500 лв.
Поръчка по телефона
В цената има включен данък на стойност 1750 лв..
Изпрати запитване
Добави в любими

Геймърски слушалки с микровон Bloody M660

 

M66 е чудесно допълнение към колекцията на Bloody.
Оптимизирани с двойна диафрагма (M.O.C.I.) за да може всяка нота да бъде прецизно произведена. Това създава по стабилен и чист звук в целият честотен диапазон.
M.O.C.I. е душата и сърцето на M66. Изработен е от отгледани мицел и въглеродни влакна за да може да е тънко като хартия и твърдо като метал. Тази оптимална диафрагма е създадена за да създаде звук с висока резолюциа и точни ноти, ктокто за високите така и за средните тонове което разгръща пълният потенциял на музиката.      Мембрана 1 е изработена от мицел въглеродни влакна за осигуряване на стабилни високи и средни тонове.
   Мембрана 2 изработена от висококачествени Hi-Cis TPU / PEEK за да се осигури висока степен ан гъвкавост която позволява баса да бъде мощен и дълбоко резонансен.        Олекотената диадема може да се регулира лесно. Тя е изключително удобмна което позволява да я носите с часове без да причинява главоболие.
   48 ядрен меден кабел. Проектиран с 48 ядра от висококачествен безкислороден мед, с дължина от 2.2м кабела е оптимизиран за всякаква среда. Издържал 30.000пъти тест на лулка и устойчив на 20кг тежест.
  XXl наушниците на M66 са изработени от протеинова, дишаш та изкуствена кожа която няма да ви запарва и същевременно ще изолира звука така, че никой около вас да не чува това което слушате.
M66 са перфектни както за Gaming така и за слушане за музика!

Спецификации

  • Микрофон
    Да
  • Гаранция
    12 месеца

Отзиви за продукта

Добави коментар